70 χρόνια δημιουργικής πορείας

Οι αξίες μας

1

Σεβασμός

Στον ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ, κάθε μαθητής είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Και βρισκόμαστε κοντά του. Μοιραζόμαστε την αγωνία του, χαιρόμαστε με τη χαρά του.

2

Μεθοδικότητα

Βοηθάμε τους μαθητές μας να εργάζονται μεθοδικά, να διαβάζουν συστηματικά, και να σκέφτονται καθαρά

3

Έμπνευση

Εμπνέουμε τους μαθητές μας. Τους βοηθάμε να ανακαλύψουν τις δυνάμεις τους και να φτάσουν στα όρια των δυνατοτήτων τους.

4

Αποτελεσματικότητα

Επιβραβεύουμε την πρωτότυπη σκέψη των μαθητών μας. Ενθαρρύνουμε την ήρεμη μεθοδικότητα. Καλλιεργούμε τη δημιουργική αποτελεσματικότητα.

5

Άμιλλα

Καλλιεργούμε στους μαθητές μας τη θέληση για επιτυχία. Τρέφουμε την ορμή να πετύχουν τον στόχο τους. Δυναμώνουμε την αντοχή τους. Ενισχύουμε την πίστη στον εαυτό τους.

6

Δημιουργική Μάθηση

69 χρόνια δημιουργικής πορείας μάς βοήθησαν να δημιουργήσουμε στον ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ το ιδανικό περιβάλλον μάθησης. Είναι το περιβάλλον που βοηθάει τους μαθητές μας να εκφράσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

7

Ανησυχία

Οι καθηγητές μας δεν ησυχάζουν ποτέ! Ενημερώνονται. Μελετούν. Δημιουργούν. Προχωρούν. Ο στόχος μας είναι ένας: Να προσφέρουμε στους μαθητές μας το υψηλότερο επίπεδο Σπουδών.

8

Παράδοση

69 χρόνια τώρα, ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ κατέχει την πρώτη θέση στη συνείδηση των γονέων και των εκπαιδευτικών! Σεβόμαστε αυτή την παράδοση και αντλούμε τη δύναμη που μας ανανεώνει.

9

Διαρκής Ανανέωση

Αλλάζουμε. Ακούμε τις ανησυχίες των μαθητών μας. Μοιραζόμαστε τα προβλήματά τους. Παραστεκόμαστε στις δυσκολίες τους. Στηρίζουμε τα όνειρά τους. Δυναμώνουμε τις φιλοδοξίες τους.

10

Εγρήγορση

Δεν μας αρκεί να είμαστε καλοί. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Γι’ αυτό αγρυπνούμε. Συνεχώς.