70 χρόνια δημιουργικής πορείας

Επιτυχίες

Ένδεκα λόγοι για να επιλέξετε τον Ηράκλειτο

Για τους καθηγητές μας

Οι καθηγητές μας στέκονται κοντά στο μαθητή και μοιράζονται την αγωνία του. Οι καθηγητές μας, εκτός από τη μελέτη, βοηθούν κάθε μαθητή να φανερώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Για τα ομοιογενή μας τμήματα

Τμήματα ολιγομελή που εγγυώνται το καλύτερο περιβάλλον μάθησης και εξατομικεύουν το μάθημα για κάθε μαθητή χωριστά. Τμήματα που με την ομοιογένειά τους κάνουν το μάθημα ακόμη πιο αποτελεσματικό και ενθαρρύνουν την άμιλλα ανάμεσα στους μαθητές μας.

Για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα

Ένα πρόγραμμα που καταρτίζεται για κάθε κλάδο απ’ όλους τους διδάσκοντες. Έτσι συνθέτει την πείρα όλων και διαμορφώνει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο την προετοιμασία των μαθητών μας.

Για τα Βιβλία των καθηγητών μας

Βιβλία που τα διαβάζουν καθηγητές και μαθητές σε όλη την Ελλάδα. Εσείς έχετε το προνόμιο να βρίσκεστε κοντά στους ίδιους τους συγγραφείς: τους καθηγητές μας.

Για τις σημειώσεις μας

Τα βιβλία μένουν. Οι σημειώσεις αλλάζουν. Οι σημειώσεις μας είναι τα μικρά μας έξυπνα βιβλία. Γράφονται από ομάδα καθηγητών και προσαρμόζονται κάθε φορά στις άμεσες ανάγκες των μαθητών μας και τις απαιτήσεις των εξετάσεων.

Για τα οργανωμένα διαγωνίσματά μας

Αυτά διεξάγονται σε συνθήκες πανελλαδικών εξετάσεων. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεθοδεύσετε τις επαναλήψεις σας σε κάθε ενότητα και να διαμορφώσετε μια πραγματική εικόνα για την προσπάθειά σας.

Για το πρόγραμμά μας

Εσείς επιλέγετε: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο. Ένα τέτοιο πρόγραμμα κάνει το μάθημα πιο σφιχτό, περιεκτικό και ουσιαστικό. Ταυτόχρονα σας προφυλάσσει από τη διάσπαση που προκαλεί το καθημερινό μάθημα. Σεβόμαστε το χρόνο σας! Χρόνο απαραίτητο για την ουσιαστική μελέτη σας στο σπίτι. Αλλά και για την ανάπαυσή σας.

Γιατί ο Ηράκλειτος είναι φροντιστήριο για όλους

Στον Ηράκλειτο δεν κάνουμε διακρίσεις:

‣Αν είστε άριστοι, θα ενισχύσετε την υπεροχή σας!
‣Αν είστε πολύ καλοί, θα γίνετε άριστοι!
‣Αν είστε καλοί, θα γίνετε καλύτεροι!

‣Αν δεν είστε τόσο καλοί, θα γίνετε!


Για το εκπαιδευτικό μας περιβάλλον

Στον Ηράκλειτο φοιτούν μαθητές απ’ όλα τα σχολεία της Αττικής. Νέοι με διαφορετική ο καθένας αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο να πετύχουν.

Γιατί ο Ηράκλειτος είναι κοντά σας

Κοντά στο σπίτι σας! Φαίνεται περίεργο; Σκεφτείτε: Τρεις ή δύο προσελεύσεις την εβδομάδα, 5 λεπτά απόσταση από το ΜΕΤΡΟ. Ακόμη κι η διαδρομή θα είναι για σας χρόνος χαλάρωσης, χρόνος για να ξεφύγετε. Θα τον αξιοποιούσατε, αν μένατε σπίτι; Μετρήστε τα όλ’ αυτά. Mε τον ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ κερδίζετε χρόνο.

Για την εξατομικευμένη υποστήριξη

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα προσαρμόζεται σε κάθε μαθητή μας ξεχωριστά με την εξατομικευμένη υποστήριξη που παρέχουμε, αφού εντοπιστούν οι αδυναμίες και οι ελλείψεις του.